TISA Spa Resort Băile Olănești

AQUA Park cu piscine exterioare și interioare în Băile Olănești

Tisa Spa Resort din Băile Olănești este un complex orientat către om și natură și unul dintre cele mai mari centre wellness din regiune, cu piscină interioară cu apă caldă pentru adulți si copii, saune.

Tisa Spa Resort Băile Olănești oferă multiple facilități pentru relaxare sau uz holistic, dintre care menționăm: piscine de înot, piscine pentru copii, tobogane acvatice, jacuzzi exterioare, saune, hammam, baie de abur, salină, locuri de joacă pentru copii, un spa herbal „Casa Naturii”, sală de fitness Technogym, terase exterioare, zone de relaxare spațioase, baruri și zonă de food.

Puncte forte TISA Spa

  • Piscină interioară în Băile Olănești, cu apă încălzită
  • Tobogane acvatice unice în Băile Olănești
  • Zonă Bistro – gustări rapide

La toate acestea se adaugă oferta impresionantă de tratamente spa, calea către o stare de bine, pentru cei care aleg această unitate.

Programe Tisa Spa Băile Olănești

Programele TISA Spa din Băile Olănești reprezintă un concept holistic, care se bazează pe proceduri tradiționale românești inspirate din natură și transpuse în prezent. În pachetul de terapii se utilizează produse românești precum Plantavorel, Pell Amar și Farmec. Sunt produse cu îndelungată și recunoscută istorie în cercetare și în tratamente de înfrumusețare.


Program zilnic TISA Spa Resort

11:00 – 19:00

Pentru tarife actualizate spa și piscine accesați pagina oficială TISA spa.

Biltete acces Tisa Aqua Park

Bilete acces

Colecția de tratamente semnătura TISA „Farmacia Naturii” se bazează pe extracte de plante românești ca: roiniță, busuioc, salvie, geranium – fiind folosite sub formă de băi de plante și cataplasme.


Activități pentru întreaga familie

Un tratament facial relaxant după un antrenament fitness, un tratament Parenie Venik în saună, sucuri hrănitoare sau o petrecere pentru copii în zona de piscine și la locurile de joacă dedicate lor – sunt doar câteva dintre activitățile ce se pot desfășura aici.

În zona Thermarium, terapiile complementare includ activitățile unui spa autentic: hammam turcesc, hammam marocan, Parenie Venik – de inspirație rusească, un tratament unic în România.

Atracțiile oferite sunt completate de: cameră VIP, terasă panoramică, sală de jocuri de agrement și tobogane cu apă.


Petrecerile cu prietenii

Spațiile centrului au fost gândite pentru a include și activități de socializare, potrivite pentru petrecerile cu prietenii. Terasa panoramică se poate închiria, asemenea camerei VIP.


Dotări TISA Spa Resort Băile Olănești

Zona Aqua

Un spațiu interior cu piscine și jocuri acvatice, pentru toate vârstele. Apa dulce din bazinele de agrement și cele de copii este încălzită la 300 C, iar cea din bazinul de înot la 280 C.

● 4 tobogane de apă ● 1 piscină pentru înot ● 1 piscină de agrement cu 3 bazine cu jeturi de apă, cascade, lazy river, fotolii cu hidromasaj ● 3 piscine copii ● loc de joacă pentru copii ● terase exterioare pentru plajă ● spa boutique ● terasă panoramică cu 4 jacuzzi ●  sală de jocuri


Casa Naturii

Un Spa unic în Băile Olănești, prietenos, cu terapii pe bază de plante românești.

● Saune: infraroșu, finlandeză, aroma-saună ● hammam ● salină ● baie de aburi ● dușuri emoționale ● frigidarium ● baie Kneipp ● tepidarium ● fotolii termale ● ciubăr ● VIP Spa Suite cu Jacuzzi ● cabină cuplu Vichy ● cabină cuplu hidroterapie ● Ayurveda ● estetică ● 5 cabinete spa


Sala de Fitness Technogym

Sala de fitness este echipată pentru a susține o gama largă de activități fizice: exerciții cardio, fitness, exerciții de tip aerob și exerciții de tip anaerob.


Galerie foto TISA Spa Resort Băile Olănești

Informaţii suplimentare TISA Spa Resort Băile Olănești

Adresă

Str. Carol Davila nr. 4, Băile Olănești