Ștrand Ostroveni

Lectură: 2 minute

Ștrand Ostroveni Râmnicu Vâlcea

Ştrandul din Râmnicu Vâlcea își începe activitatea pentru perioada estivală 2022 în data de 27 mai. Ștrandul vă pune la dispoziție: două bazine cu apă dulce, două bazine cu apă sărată, grupuri sanitare moderne, spaţii de alimentaţie publică.

Program Ștrand Ostroveni

  • Luni: 1100 – 2000
  • Marți – Duminică: 800 – 2000

Tarife Ștrand Ostroveni 2022

  • Adulți: 15 lei
  • Copiii cu vârsta între 5 şi 14 ani: 8 Lei
  • Copiii sub 5 ani: Gratuit

Pensionarii din Râmnicu Vâlcea beneficiază de gratuitate, în fiecare zi de luni până joi, pe baza cuponului de pensie şi a actului de identitate.

Transport în comun cu autobuzele ETA

Traseul 5, Dispecerat Nord – Str. Depozitelor / Orar traseu 5

Traseul 7, Muzeul Satului Bujoreni – Parc Industrial Sud / Orar traseu 7

Pentru sezonul estival zona de agrement Ostroveni este o destinație obligatorie. Ștrandul Ostroveni este principala atracție a zonei, care vă așteaptă să vă răcoriți, în timp ce pescuitul și campingul pe malul lacului pot completa activitățile de recreere în zonă.

Aveți la dispoziție 2 bazine cu apă sărată și două bazine cu apă dulce. Bazinul cu apă dulce a fost modernizat, s-au adăugat fântâni arteziene și s-a avut în vedere și amenajarea corespunzătoare pentru copii. Apa mică în zona de joacă face posibilă joaca în condiții de siguranță pentru copii.

Strand Ostroveni - arteziana bazin copii
Strand Ostroveni – arteziana bazin copii

Plaja extinsă, atmosfera antrenantă, internet WiFi gratuit pentru vizitatori, muzică non-stop, berea rece la terasele din incintă, sunt numai câteva dintre atracţiile acestei oaze de recreere.

În incintă găsiți sezlonguri și umbreluțe, disponibile în funcție de gradul de ocupare. Recomandăm folosirea cremelor protectoare pentru a vă proteja de arsurile provocate de expunerea prelungită la soare.

Baza sportivă din incintă are în dotare și două terenuri de fotbal și tenis de câmp, fiind dotate cu nocturnă. Și cei mici se pot recreea în spațiul alăturat terenurilor de sport, unde vor putea găsi: tobogan, leagane și chiar o trambulină!

Teren tenis - minifotbal
Teren tenis – minifotbal

Bazine cu apă sărată

Apa sărată este adusă direct din mina de sare de la Ocnele Mari, și are proprietăți curative deosebite, fiind recomandată pentru afecțiuni reumatismale. Înainte de plecare puteți indepărta sarea la dușurile din incintă.

Bazinele cu apa sarata - Strand Ostroveni Ramnicu Valcea
Vedere aeriană – Ștrand Ostroveni Râmnicu Vâlcea

Galerie foto Ștrand Ostroveni