Ștrand Ostroveni

Program funcționare Ștrand Ostroveni

  • Luni: 1100 – 2000
  • Marți – Duminică: 800 – 2000

Tarife Strand Ostroveni

  • Adulti: 15 Lei
  • Copii: 8 Lei

Strand Ostroveni Ramnicu Valcea

Pentru sezonul estival zona de agrement Ostroveni este o destinatie obligatorie. Strandul Ostroveni este principala atractie a zonei, care va asteapta sa va racoriti, in timp ce pescuitul si campingul pe malul lacului pot completa activitatile de recreere in zona. In acest moment sunt functionale 2 bazine cu apa sarata si un bazin cu apa dulce. Bazinul cu apa dulce a fost modernizat, s-au adaugat fantani arteziene si s-a avut in vedere si amenajarea corespunzatoare pentru copii. Apa mica in zona de joaca face posibila joaca in conditii de siguranta pentru copii.

Strand Ostroveni - arteziana bazin copii

Strand Ostroveni – arteziana bazin copii

Plaja extinsă, atmosfera antrenantă, internet WiFi gratuit pentru vizitatori, muzică non-stop, berea rece la terasele din incinta, sunt numai câteva dintre atracţiile acestei oaze de recreere.

In cinta gasiti sezlonguri si umbrelute disponibile in functie de gradul de ocupare. Recomandam folosirea cremelor protectoare pentru a va proteja de arsurile provocate de expunerea prelungita la soare.

Baza sportiva din incinta are in dotare si doua terenuri de fotbal si tenis de camp, fiind dotate cu nocturna. Si cei mici se pot recreea in spatiul alaturat terenurilor de sport, unde vor putea gasi: tobogan, leagane si chiar o trambulina! Pretul pentru inchiriere trambulina este de 3 Lei pentru 15 Minute.

Teren tenis - minifotbal

Teren tenis – minifotbal

Bazine cu apa sarata

Apa sarata este adusa direct din mina de sare de la Ocnele Mari, si are proprietati curative deosebite, fiind recomandata pentru afectiuni reumatismale. Inainte de plecare puteti spala sarea la dusurile din incinta.

Bazinele cu apa sarata - Strand Ostroveni Ramnicu Valcea

Bazinele cu apa sarata – Strand Ostroveni Ramnicu Valcea

Galerie foto Strand Ostroveni