Ștrand Ostroveni

Lectură: 1 minut

Ștrand Ostroveni Râmnicu Vâlcea

Ștrandul vă pune la dispoziție: două bazine cu apă dulce, două bazine cu apă sărată, grupuri sanitare moderne, spaţii de alimentaţie publică.

Bilete pentru acces Ștrand Ostroveni se pot achiziționa și online

iabilet.ro

Program și tarife 2023

Ştrandul Ostroveni Râmnicu Vâlcea // 2023: 01.06 – 15.09


Program Ștrand Ostroveni

  • Luni: 1100 – 2000
  • Marți – Duminică: 800 – 2000

Tarife Ștrand Ostroveni 2023

  • Adulți: 15 lei
  • Copiii cu vârsta între 5 şi 14 ani: 8 Lei
  • Copiii sub 5 ani: Gratuit

Închiriere șezlong / umbrelă 2023 (în limita stocului)

  • Luni – Vineri: 15 Lei
  • Sâmbătă – Duminică: 20 Lei

Pensionarii din Râmnicu Vâlcea beneficiază de gratuitate, în fiecare zi de luni până joi, pe baza cuponului de pensie şi a actului de identitate.

Zona de agrement Ostroveni

Pentru sezonul estival zona de agrement Ostroveni este o destinație obligatorie. Ștrandul Ostroveni este principala atracție a zonei, care vă așteaptă să vă răcoriți, în timp ce pescuitul și campingul pe malul lacului pot completa activitățile de recreere în zonă.

Aveți la dispoziție 2 bazine cu apă sărată și două bazine cu apă dulce. Bazinul cu apă dulce a fost modernizat, s-au adăugat fântâni arteziene și s-a avut în vedere și amenajarea corespunzătoare pentru copii. Apa mică în zona de joacă face posibilă joaca în condiții de siguranță pentru copii.

Transport în comun cu autobuzele ETA

  • Traseul 5, Dispecerat Nord – Str. Depozitelor / Orar traseu 5
  • Traseul 7, Muzeul Satului Bujoreni – Parc Industrial Sud / Orar traseu 7

Plaja extinsă, atmosfera antrenantă, internet WiFi gratuit pentru vizitatori, muzică non-stop, berea rece la terasele din incintă, sunt numai câteva dintre atracţiile acestei oaze de recreere.

În incintă găsiți sezlonguri și umbreluțe, disponibile în funcție de gradul de ocupare. Recomandăm folosirea cremelor protectoare pentru a vă proteja de arsurile provocate de expunerea prelungită la soare.

Baza sportivă din incintă are în dotare și două terenuri de fotbal și tenis de câmp, fiind dotate cu nocturnă. Și cei mici se pot recreea în spațiul alăturat terenurilor de sport, unde vor putea găsi: tobogan, leagane și chiar o trambulină!

Teren tenis - minifotbal
Teren tenis – minifotbal

Bazine cu apă sărată

Apa sărată este adusă direct din mina de sare de la Ocnele Mari, și are proprietăți curative deosebite, fiind recomandată pentru afecțiuni reumatismale. Înainte de plecare puteți indepărta sarea la dușurile din incintă.

Galerie foto Ștrand Ostroveni