Piscina Wet Republic

Lectură: 2 minute

Wet Republic Pool Club

Wet Republic este piscina in aer liber, care va asteapta cu terasa restaurant, bar, sauna si servicii wellness. Este locatia ideala pentru iubitorii de soare si apa, amplasata in Bujoreni, foarte aproape de municipiul Ramnicu Valcea.


Program: 900 – 2000

Tarife Luni – Vineri

  • Adulți: 35 Lei
  • Copii: 25 Lei

Tarife Weekend

  • Adulți / Copii: 45 Lei

Seara dupa ora 1600: 25 Lei

  • Copiii sub 7 ani au acces gratuit!

Piscina Wet Republic are o suprafata de 200mp si inaltime variabila (minim 1.05m – maxim 1.50m). Este realizata cu finisaje de ultima generatie (piatra naturala, membrana liner – PVC, tratata impotriva razelor UV, a ciupercilor si a algelor), sistem de clorinare naturala, incalzire si recirculare a apei, hidromasaj, jet ambiental de tip mini-cascada, sistem de iluminat subacvatic.

Piscina este doata cu un sistem automat de tratare a apei, astfel conceput incat intreg volumul sa poata fi recirculat odata la 4 ore! Apa este extrasa din natura, este dedurizata si incalzita la parametri optimi, este trecuta prin filtre pe baza de nisip dupa care urmeaza un procedeu de clorinare naturala salina (sistem generator natural de clor, extras din sare, 100% ecologic). Clorinarea salina este un sistem 100% ecologic, ce actioneaza ca un antiseptic natural, eliminând formarea bacteriilor si a algelor, prevenind intoxicatiile, iritatiile pielii si ale ochilor. Continutul de sare din apa piscinei este intre 3 si 6 grame la litru. Este o salinitate redusa, mult mai mica decat a apei de mare si asemanatoare cu cea a lacrimilor. Apa piscinei este placuta, perfect limpede, nu are gustul si mirosul specifc clorului iar pe piele nu raman pete de sare la iesirea din apa. Te ajuta sa te bronzezi mai repede, datorita continutului de iod din sare!

Food & Bar

Va sunt servite preparate culinare pregatite pe carbuni, pentru un gust veritabil si aromat. Sunt preparate meniuri usoare, de vara – cu ingrediente de sezon. Se au in vedere siluetele pretentioase, dar si foamea zdravana, de dupa inot. Combinatia ideala este obtinuta cu succes dupa retetele proprii.

Wet Republic Events

Se pot organiza petreceri la piscina, activitati sportive, seri de film, experiente culinare, aniversari private sau corporate.