Balneo spa Hotel Palace

Centru SPA Hotel Palace 4* Baile Govora

Balneo spa Hotel Palace din Baile Govora este conceput pentru a redefini starea de bine pe care o va incerca fiecare dintre oaspetii nostri. Senzatiile de relaxare si desfatare pe care le veti obtine in bazinele cu apa calda sau in jacuzzi, vor induce starea de bine si de sanatate atat de dorite de fiecare dintre noi. Musculatura si sistemul nervos vor atinge cote inalte de extaz oferite de apa calda care va scalda trupul in timp ce jocul de lumini colorate vor binedispune printr-un aport cromoterapeutic discret.

Sauna uscata, cu aburi si Hammam la Balneo spa Hotel Palace

Aceste experiente vor putea fi completate de sauna cu aburi, sauna uscata, sau de baia turceasca (hammam-ul). Baia Hammam va asteapta intr-o incapere decorata luxos, invaluita in aburi si mister oriental in care puteti practica baia cu aburi fierbinti pentru imbaiarea, imnuierea si pregatirea pielii pentru masaj sau alte proceduri de wellness. Decorul din mozaic si detaliile fin lucrate vor captiva atentia dumneavoastra, in timp ce podeaua incalzita va reproduce senzatiile unei zile toride din orient.

Camera de relaxare si odihna din centrul Balneo spa Hotel Palace, va pune la dispozitie sezlonguri comode pentru momente de liniste, sau pentru servirea unui ceai relaxant.

Dusuri SPA Hotel Palace

Kneipp Balneo spa Hotel Palace

De asemenea puteti practica si terapia Kneipp, pentru aceasta fiind amenajat un bazin insotit de un sistem de cromoterapie.

Galerie foto Balneo spa Hotel Palace

Informaţii suplimentare Balneo spa Hotel Palace