Aqua Park Cozia

Parc acvatic cu apă termală în Căciulata

Aqua Park Cozia din Căciulata completeaza suita de activitati de agrement din statiune si va oferta posibilitatea sa va relaxati in piscine cu apa termala. Parcul acvatic este deschis tot timpul anului, oferind placerea activitatilor de inot si relaxare acvatica in orice anotimp.

Aqua Park Cozia din Căciulata

Bazinele de inot cu apa termala va ofera placerea folosiri jeturilor de apa pentru hidromasaj si hidroterapie. Aveti la dispozitie si jacuzzi, sauna umeda,  tobogane cu apa si piscine de mica adancime pentru copii. Bazinele sunt umplute cu apa termala, la o temperatura de aproximativ 37◦C.

Aqua Park Cozia din Caciulata, cunoscut si ca Cozia Aqua Park, va ofera si posibilitatea de servire a mesei in regim de autoservire. Energia consumata in bazinele de inot sau la joaca poate fi acum refacuta comod, consumand preparate bine pregatite de personalul nostru.

Dotări Cozia Aqua Park

  • 10 bazine cu apa termala – interioare si exterioare
  • incinta incalzita, vestiare, dusuri
  • 4 tobogane exterioare si 2 interioare
  • 900 de sezlonguri
  • restaurant cu autoservire

In acest fel Aqua Park Cozia devine un loc comod pentru petrecerea timpului liber sau a concediului, fiind amplasat in incinta Complexului Balnear Cozia – care va ofera o gama variata de posibilitati de cazare, tratament si agrement in Calimanesti Caciulata.


Galerie foto Aqua Park Cozia