Bistro LeBurger

Restaurant pe B-dul. Dem Rădulescu

Bistro LeBurger reprezintă pasiunea pentru gusturile bune şi locul unde se mănâncă bine!

Situat pe B-dul. Dem Rădulescu, în spatele Service Nurvil, Bistro LeBurger locul potrivit pentru o masă cu familia, partenerii de afaceri sau prietenii. Parcarea din fața restaurantului face ca această locație să fie una comodă.

Localul dispune de un spațiu interior aerisit, un pub destinat adunărilor private, o terasă închisă și încălzită și o terasă deschisă pentru zilele însorite și călduroase, toate decorate în stilul bistrourilor pariziene, unde veți fi servit de ospătari cu experiență.

Bistro LeBurger vă pune la dispoziție o varietate de preparate inspirate din toate colțurile lumii, atât pe gustul celor mari, cât și pentru cei mici: de la pastele și pizza italienești, la burgeri și aripioare crocante în stil american, steakuri de vită și de ton, fructe de mare și pește în stil mediteranean sau orez și noodles asiatici.

Fie că sunteți adepții unei alimentații sănătoase sau, pur și simplu, doriți să vă răsfățați cu un desert savuros, personalul Bistro LeBurger vă stă la dispoziție în fiecare zi, între 09:00 și 22:00!

Galerie foto Bistro LeBurger

Informaţii suplimentare Bistro LeBurger