Robert Rent

Robert Rent

Robert Rent Ski inchiriere ski, snowboard si echipament protectie.

Inchiriere – Service si Vanzare echipamente ski si snowboard la Ski Resort Transalpina

Robert Rent este situat la baza partiei Ski Resort Transalpina si inchiriaza din dotare peste 300 skiuri cu dimensiuni cuprinse intre 50 – 180 cm, clapari cu numere cuprinse intre 24 si 50 (peste 340 de perechi de clapari de ski).
De asemenea puteti inchiria placi de snowboard, placi pentru diferite stiluri (beginner, freeride, freestyle) care au dimensiuni de la 105cm pina la 165 cm.


Contact Robert Rent

0786 339 6490754 802 330WEB: inchirieri-ski-transalpina.ro

Toate placile de snowboard sunt dotate cu legaturi. Boots-ii aferenti placilor de snowboard sunt in stock intr-un numar aproape dublu, comparativ cu numarul de placi pentru inchiriat. Dimensiuni boots intre 33 si 47.

Schiati cu Robert Rent la Ski Resort Transalpina si veti avea garantia ca veti inchiria un echipament de ski sau snowboard cu service-ul la zi, igienizat si ascutit ceea ce reprezinta o garantie a celui mai bun material la cel mai bun pret din resort!

În cazul în care aveti orice solicitări suplimentare la echipamentul inchiriat avem solutia iar o schimbare care se adapteaza cerintelor dumneavostra este posibila imediat. Angajații noștri sunt printre cei mai competenti din resort și au fost întotdeauna deschisi la nevoile si dorințele dumneavoastră individuale. De la schiori sau snowboard-eri începători la freerideri avansati sau de la schiori de tura la cei de cursa avem pentru tine echipamentul potrivit.

Robert Rent
Informaţii suplimentare şi rezervări
Adresă

DN7A Obarsia Lotrului - Voineasa