Alpina Ski

Inchiriere echipamente ski si snowboard

Centrul de inchiriere Alpina Ski iti pune la dispozitie: schiuri, snowboard, saniute si sccesorii.

Cel mai modern centru de inchiriere schiuri, este situat chiar la baza partiei Vidra (Obarsia Lotrului – Voineasa), aproape de telegondola. Alpina Ski iti ofera echipament performant la preturi avantajoase.


Contact Alpina Ski

0751 928 0860755 356 374alpinaski.ro


Inchiriere Schiuri

Poti alege dintre sute de echipamente de schi din brand-uri de renume: Rossignol, Fischer, Volkl. Oferim reglaj personalizat pentru fiecare pereche de schi inchiriata, pentru siguranta ta si pentru o experienta cat mai placuta pe partie.

Inchiriere Snowboard

Echipamente pentru Snowboard de ultima generatie. Inchiriem modele de diferite marimi, potrivite pentru toate varstele. Iti oferim consultanta pentru alegerea echipamentelor si facem reglarea personalizata a acestora, adaptata pentru fiecare client in parte.

Accesorii

Ai de asemenea acces la o gama larga de accesorii, saniute, clapari, boots si echipamente de protectie: casti de protectie, ochelari anti-ceata, manusi, cagule si bete pentru schiuri. La Alpina Ski vei gasi toate marimile, atat pentru copii cat si pentru adulti.


Monitor de Ski pe Transalpina?

Daca esti in cautarea unui monitor de ski, ai ajuns unde trebuie! Instructori de Ski cu experienta te pot pregati in deplina siguranta, indiferent de nivelul tau de experienta.
Monitor ski: 0759 175 575

Informaţii suplimentare şi rezervări

Adresă

Transalpina Ski Resort, 247750 Obârsia Lotrului, Vâlcea