Alpina Ski

Închiriere echipamente schi și snowboard

Centrul de închiriere Alpina Ski îți pune la dispoziție: schiuri, snowboard, săniuțe și sccesorii.

Închiriere echipament schi Obârșia Lotrului – Voineasa

Centru modern de închiriere situat chiar la baza Domeniului Schiabil Transalpina de la Obârsia Lotrului – Voineasa, aproape de telegondola. Alpina Ski îți oferă echipament performant la prețuri avantajoase.


Închiriere Schiuri

Poți alege dintre sute de echipamente de schi din brand-uri de renume: Rossignol, Fischer, Volkl. Oferim reglaj personalizat pentru fiecare pereche de schi închiriată, pentru siguranța ta și pentru o experiență cât mai placută pe pârtie.

Închiriere Snowboard

Echipamente pentru Snowboard de ultimă generație. Închiriem modele de diferite mărimi, potrivite pentru toate vârstele. Îți oferim consultanță pentru alegerea echipamentelor și facem reglarea personalizată a acestora, adaptată pentru fiecare client în parte.

Accesorii

Ai de asemenea acces la o gamă largă de accesorii, săniuțe, clăpari, boots și echipamente de protecție: căști de protecție, ochelari anti-ceață, mănuși, cagule și bețe pentru schiuri. La Alpina Ski vei găsi toate mărimile, atât pentru copii cât și pentru adulți.


Monitor de Ski pe Transalpina?

Dacă ești în căutarea unui monitor de schi, ai ajuns unde trebuie! Instructori de Ski cu experiență te pot pregăti în deplină siguranță, indiferent de nivelul tău de experientă.

Informaţii suplimentare Alpina Ski

Adresă

Transalpina Ski Resort, 247750 Obârsia Lotrului, Vâlcea