Baricada Folk Brezoi 2023

Eveniment încheiat. Ne vedem la următorul!

Brezoi 4 - 6 august 2023

BARICADA Folk, festivalul unde libertatea întâlnește muzica folk din România, la #BrezoiulLumii. Alătură-te acestui spectacol și urmărește-i live pe cei mai pe iubiți artiști de muzică folk de la noi într-un cadru natural de exceptie: la Summer Camp Brezoi. Cea mai importantă întâlnire cu muzica folk din România!

BARICADA Folk Brezoi 2023 este un proiect independent produs de România Folk, Asociația Culturală „Tatiana Stepa” și Platforma „Oameni, Artă, Atitudine” în colaborare cu Asociația „Mentor Rock” și Aby Stage Events.

Un eveniment recomandat de ROCK Fm // Powered by Nexttech // Partener oficial The Coffeee Shop // Bucatele oficiale La Arhive.


Accesul copiilor sub 13 ani, însoțiți de un adult plătitor de bilet, este GRATUIT pe toată perioada, atât pentru concerte cât și pentru camping.

Persoanele cu dizabilități certificate au acces gratuit cu însoțitor sau fără, în baza unui certificat VALID și a cărții de identitate. Însoțitorul persoanei cu dizabilități este obligat să prezinte documentele emise de instituția statului care atestă fără drept de tăgadă că are această calitate.

Camping
Spațiile de campare pentru corturi și rulote sunt îngrădite, cu pază 24/24h, iluminate nocturn, dotate cu toalete și dușuri, posturi de alimentare cu energie electrică, WiFi gratuit, teren de sport și loc de joacă pentru copii. De asemenea, zona de camping va avea terase unde veți putea servi masa, cafeaua și cocktailurile preferate.

#BrezoiulLumii