Crama AVINCIS

Una dintre cele mai apreciate crame din zona viticolă Drăgășani

Domeniul Vila Dobrușa este situat în renumita podgorie Drăgăşani și vă oferă o experiență completă oenoturistică la crama AVINCIS, unde puteţi petrece un sejur turistic cu degustări de vinuri, tur de cramă și plimbări în vie.

Timpul liber se poate petrece prin împrejurimi, plimbări prin vie, activități pe terenul de sport, sau vizite la obiectivele turistice din zona Drăgășani.

Crama AVINCIS oferă o experiență oenoturistică unică și plimbările pe domeniul viticol Vila Dobrușa sunt un foarte bun prilej pentru descoperirea acestuia. Crama, conacul, ansamblul peisagistic și arhitectural, precum și suprafețele cultivate cu vie sunt principalele repere estetice ale domeniului.


Cazare la Crama AVINCIS

Puteți rezerva un sejur turistic, cu mese incluse, cu vizitarea cramei, degustări de vinuri și plimbări prin vie. Cazare se face în apartamente sau garsoniere, dotate cu paturi duble, bucătării complet echipate cu spații pentru servit masa, terase cu vedere panoramică, TV și internet Wi-Fi.

Facilități Crama AVINCIS

Restaurant, mic dejun, camere pentru familii, terasă. Parcare gratuită în spațiile special amenajate pentru turiști.

Activități Crama AVINCIS

Degustare de vin, teren de joacă pentru copii, piscină în aer liber, teren de sport – tenis, baschet, fotbal. Sala de degustare complet utilată.

Metode de plata acceptate: numerar / Lei, VISA, MasterCard

Nu este permis accesul cu animale de companie!

Dintre posibilitatile de plimbare și petrecere a timpului liber, amintim:

  • Plimbare la „Ferma dintre Vii” – situată în mijlocul viilor, la 30 de minute de mers pe jos de domeniul VILA DOBRUSA, pe un drum străjuit de o parte și de alta de vii.
  • Plimbare în parcul „Poiana Apostolilor” – o amenajare peisagistică a Domeniului VILA DOBRUSA – Crama AVINCIS. Puteti contempla geometria originală a parcului, spectacolul cerului și culorile pădurii și viei înconjurătoare în toate anotimpurile.
  • Puteți alege o plimbare pe centura asfaltată a cramei (la ieșirea din cramă, se urmează primul drum la dreapta) unde veți putea avea surpriza de a vă întâlni cu iepuri, vulpi, bursuci sau căprioare.
  • Plimbări până la frasin, acompaniate de zborul fluturilor colorați (traseul pe aleea principală a domeniului până la capăt, urmând drumul de pământ care virează ușor la stânga).

Echipa AVINCIS vă stă la dispoziție și cu alte recomandări de petrecere a timpului liber în apropierea domeniului (Schitul Dobrușa, mănăstirea Mamu din Lungești, cramele din zonă), precum și în legătură cu alte activități.

Vă așteptăm să vă bucurați de vinurile AVINCIS și de frumusețea podgoriei Drăgășani!

Informaţii suplimentare Crama AVINCIS

Adresă

Domeniul Viticol Vila Dobrușa, Strada Valea Caselor nr. 1A, cod 245 700, Drăgășani, județul Vâlcea, România