Cazare Calimanesti Caciulata

Cazare Calimanesti Caciulata

Cazare Calimanesti Caciulata. Informatii si oferte de cazare in Calimanesti si Caciulata. Rezervare si contact direct proprietar. Oferte cazare in hoteluri, vile și pensiuni.

Cazare Calimanesti Caciulata

Cazare in Calimanesti si Caciulata la pensiuni si hoteluri. Unitati de cazare variate va ofera conditii excelente de cazare. Va asteapta si piscine cu apa termala, printre care mentionam piscina interioara cu apa calda din incinta Hotelului Domnitei si piscina cu apa calda si apa sarata din incinta Hotelului Orizont Cozia.

Hotelul Orizont Cozia dispune de un modern si foarte atractiv centru SPA in care beneficiati si de sauna finlandeza unde beneficiati pe deplin de cromoterapie, baie turceasca – hamam – intr-o atmosfera inmiresmata de menta si eucalipt, fantana de gheata pentru revigorare corporala, dusul emotional ce imbina ploaia tropicala cu ceata rece dar si cu masaj acvatic, cabina de masaj si sala de cromoterapie si de relaxare. O mica salina cu sare de Kimalaya va asteapta pentru tratarea afectiunilor respiratorii, si o grota de sare formata din bolovani de sare de la Ocnele Mari.

Aleea de cura care leaga Calimanestiul de Caciulata constituie o atractie importanta mai ales in sezonul cald, unde la umbra padurii puteti face o plimbare relaxanta. Tot in sezonul cald un vaporas executa curse de agrement pe raul Olt.