Cazare Voineasa

Cazare la munte, într-o zonă deosebită

Opțiuni de cazare disponibile în Voineasa sau la Obârșia Lotrului, hoteluri și pensiuni care oferă camere confortabile și servicii de calitate.

Pensiune Edelweiss

Pensiune cu spații verzi generoase, balansoare și șezlonguri, zonă pentru foc de tabără, biciclete pentru plimbăreți și multe altele! Restaurant cu terasă cu vedere spre natură. Pensiunea se află la 34 Km de Domeniul Schiabil Transalpina.

Booking.com

Tichete vacanță!

Hotel Alpin

Hotel în Obârșia Lotrului la 6,6 km de Domeniului Schiabil Transalpina și dispune de camere spațioase și restaurant, foișor și terasă, parcare proprie gratuită supravegheată video.

Pens. Hanul Haiducilor

Cazare Obârșia Lotrului la 7 km de Domeniul Schiabil Transalpina. Camere cu aspect rustic și condiții de cazare excelente. Restaurant cu specific românesc.

Booking.com

Complex Transalpina Lac

Cazare la Obârșia Lotrului la 4 km de Domeniului Schiabil Transalpina. Locație izolată și confortabilă. Accesibilă pe toată perioada anului!

Booking.com

Voineasa este recunoscută pentru peisajul său deosebit în care predomină pădurile de conifere și este o zonă recomandată atât pentru odihnă și liniște, cât și pentru practicarea sporturilor de iarnă și a drumețiilor.

La Obârșia Lotrului există unități de cazare de la care se poate ajunge foarte ușor pe Transalpina, una din destinațiile populare din județul Vâlcea.

Pe râurile din zonă se poate practica pescuitul păstrăvului. Din Voineasa pornesc trasee turistice către Cataractele Lotrului, pădurea rezervației naturale Latorița, Hidrocentrala de la Ciunget și lacul de acumulare Vidra.