Pensiunea Arthur

Booking.com

Dotări / Facilităţi

  • grup sanitar propriu
  • Tv cablu
  • Internet wireless
  • aer conditionat
  • restaurant

Pensiunea Arthur – Ramnicu Valcea, Râureni

Pensiunea Arthur a fost inaugurata in decembrie 2010, pozitionata la marginea municipiului Ramnicu Valcea departe de aglomeratia urbana. Intr-o ambianta placuta si relaxanta va asteapta confortul si ospitalitatea pensiunii noastre, cu o capacitate de 10 locuri de cazare, dotate modern, repartizate in 4 camere.

Doua camere a cate doua persoane, doua camere a cate trei persoane, fiecare camera fiind dotata cu grup sanitar propriu, Tv, internet Wireless, aer conditionat. Pensiunea este prevazuta cu parcare proprie si dispunem de preturi atractive.

Restaurant

Restaurantul Arthur este situat la 6 km de centrul orasului Ramnicu Valcea, departe de aglomeratia urbana, in cartierul Raureni. Va punem la dispozitie mancaruri traditionale din bucataria romaneasca de cea mai buna calitate si la cele mai mici preturi.

Restaurantul Arthur organizeaza evenimente deosebite din viata dumneavoastra: aniversari, nunti, botezuri etc. avand o capacitate de 60 locuri si o parcare proprie.

Market Alimentar

Marketul nostru este un magazin cu auto-service, organizat pe diferite departamente care ofera o varietate larga de alimente si produse casnice.

Magazinul alimentar firmei Sabadox a fost infiintat in anul 1997 ca un simplu magazin alimentar, urmand ca pe parcursul anilor sa fie marit, modernizat in conformitate cu standardele cerute. Astfel, in prezent magazinul s-a extins formand un complex comercial de inalta calitate, dovedind mereu integritate, seriozitate si cea mai buna calitate a serviciilor oferite.

Adresa Ramnicu Valcea - Raureni