Hotel Castel

Cazare Hotel Ramnicu Valcea. Hotelul este situat ultracentral si ofera conditii excelente de cazare si masa

Hotel Castel – Ramnicu Valcea

Hotel Castel va pune la dispozitie camere confortabile, spatioase, paturi foarte mari, mini baruri, TV, internet, parcare proprie. Fiecare camera este mobilata cu paturi si fotolii confortabile, oferind un inalt standard de acomodare la tarife de cazare foarte avantajoase, combinand facilitatile unui hotel cu intimitatea unui apartament.

Localizare

Hotel Castel este situat in centrul orasului Ramnicu Valcea, intre Primaria Municipiului Ramnicu Valcea si Consiliul Judetean, la cateva minute de muzee, banci si magazine. Camerele au vedere atat spre Consiliul Judetean, cat si spre Primaria Ramnicu Valcea, oferindu-va o foarte placuta priveliste. Hotel Castel este situat intr-o zona in care traficul auto este redus, si astfel veti beneficia de liniste.

Relaxati-va si bucurati-va de o ambianta extrem de eleganta pe care o veti intalni la Hotel Castel. Pentru a incepe ziua, va servim un excelent si diversificat mic dejun, in fiecare zi.

In toate camerele exista aer conditionat, linie telefonica directa si acces la internet. La parter, clientii dispun de bar, restaurant, terasa de vara si sala de conferinte.

Sala de conferinte

Sala de conferinte Hotel Castel are o capacitate de 26 locuri si este dotata cu panou pentru proiectie, flipchart, plasma TV, masa conferinte, internet wirless.

Parcare

Hotel Castel dispune de parcare pazita.

Dotări / Facilităţi
  • aer conditionat
  • minibar in camera
  • TV
  • internet
  • saladeconferinte
  • parcare proprie
  • terasa
  • bar / pub
Unitatea este localizată în Ramnicu Valcea, Str. G-ral Praporgescu, Nr. 5

Formular contact / Rezervare cazare

Mesajul va fi trimis direct la receptia Hotel Castel. Campurile marcate cu * sunt obligatorii.

Solicitare rezervare / Verificare disponibilitate
Dată Sosire

Dată Plecare

Număr de camere

Sunt de acord cu politica de prelucrare a datelor cu caracter personal.