Grand Hotel Sofianu

Hotel situat în Râmnicu Vâlcea vis-a-vis de parcul Zăvoi. Piscină interioară cu apă caldă. Restaurant și terasă cu vedere spre parc.

Rezervați prin

Contact Grand Hotel Sofianu Râmnicu Vâlcea

Galerie

Dotări Grand Hotel Sofianu / Facilităţi

  • piscina interioara incalzita
  • sistem de inchidere electronic
  • seif
  • TV cu programe locale
  • nationale si internationale
  • telefon direct
  • internet prin fibra optica
  • minibar si uscator de par
  • clima si incalzire individuala reglabila

Grand Hotel Sofianu – Ramnicu Valcea

Experimentați un concept complet nou, un hotel în care oaspeții se pot bucura de un mix inedit de cultură, artă, sport, ospitalitate, un etalon al calitații serviciilor.

Grand Hotel Sofianu este unicul hotel-muzeu de artă din Romania. Hotelul este situat în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, ce are o suprafață de aprox. 17 hectare, și la doar 300 metri de centrul orașului. Galeriile acestuia găzduiește operele celor mai reprezentativi 500 de artiști plastici români.

Camerele Grand Hotel Sofianu

Cele 61 de camere decorate clasic, dispun de toate facilitățile unui hotel modern, inclusiv aer condiționat, minibar, TV cu ecran plat și canale internaționale, acces cu cartelă, seif, internet Wifi și pe cablu, recepție 24/24, ATM.

Oaspeții beneficiază de acces gratuit la piscina hotelului, saună uscată, saună umedă, Internet Wifi și parcare privată, supravegheată permanent.

Restaurant Grand Hotel Sofianu

La parterul hotelului se află ART Bar-ul și restaurantul Four Seasons unde barmanii și maeștri noștri bucătari vă oferă un meniu contemporan rafinat și un mic dejun în stil bufet. La cerere se pot prepara mâncăruri vegetariene şi dietetice. Terasa restaurantului, înconjurată de parcul Zăvoi, este locul unde se pot savura bauturi alcoolice și răcoritoare, cafea, ceai, precum și preparate culinare românești și internaționale.

Wellness Grand Hotel Sofianu

În interiorul hotelului se află un centru wellness ce cuprinde: piscină interioară încălzită, dotată cu instalație de înot contracurent, saună uscată, saună umedă, centru de masaj și hidromasaj, sală de fitness dotată cu echipamente cardio profesionale.

În exterior, în interiorul parcului vă așteaptă piste de alergat, 2 zone de fitness în aer liber, iar pentru copii sunt 6 locuri de joacă și un skatepark. În imediata vecinătate a parcului se află un teren de fotbal și 4 terenuri de tenis de câmp ce pot fi închiriate cu ora.

Seminarii si conferinte la Grand Hotel Sofianu

Pentru organizarea de conferințe, seminarii, workshop-uri, teambuilding-uri sau întâlniri, hotelul pune la dispoziție 5 săli foarte versatile, putând găzdui o varietate mare de evenimente corporate sau personale. Hotelul dispune de o sală grandioasă, Art Gallery, cu o suprafață de 550 mp și capacitatea maximă de 800 de locuri, perfectă pentru evenimente cu mulți invitați, dotată cu instalații de sonorizare și lumini.

Galerie foto Grand Hotel Sofianu din Râmnicu Vâlcea

Imagini camere și dotări