Cazare Râmnicu Vâlcea

Cazare în cele mai populare unități din Râmnicu Vâlcea

Cazare în Râmnicu Vâlcea în scop de afaceri sau în scop turistic. Sunteți bineveniți într-una din cele mai pitorești zone din județul Vâlcea.

Grand Hotel Sofianu

Hotel situat în Râmnicu Vâlcea vis-a-vis de parcul Zăvoi. Piscină interioară cu apă caldă. Restaurant și terasă cu vedere spre parc.

Booking.com

Pensiunea Bulevard

Cazare pensiune Râmnicu Vâlcea. Pensiunea este localizată la intersecția cu Calea București (DN7 - E81). Dotări și prețuri excelente.

Booking.com

Pensiune Andrei

Pensiune în Râmnicu Vâlcea - curte cu gazon, foișor și balansoar, spațiu pentru grătar, parcare proprie. Foarte aproape de Ocnele Mari, la 2,5km!

Booking.com

Pensiune Carpe Diem

Cazare pensiune în Râmnicu Vâlcea la 200 m de Ștrand Ostroveni. Parcare proprie, restaurant, internet wireless.

Booking.com

Hotel Simfonia

Hotel boutique în Râmnicu Vâlcea. Hotel cu restaurant și terasa. Parcare proprie, sala de fitness, internet wireless, conditii deosebite.

Booking.com

Pensiune Arthur

Cazare Pensiune Ramnicu Valcea. Pensiunea ofera servicii de cazare si masa in restaurantul propriu, in conditii si tarife excelente.

Booking.com

Hotel Casa Vlahilor

Cazare hotel cu restaurant în Râmnicu Vâlcea în zonă liniștită. Aproape de Parcul Zăvoi și centru.

Booking.com

Hotel Panoramic

Hotel cu vedere panoramică asupra municipiului Râmnicu Vâlcea. Condiții de cazare excelente!

Booking.com

Tichete vacanță!

Pensiune Riviera

Cazare ieftină la pensiune în Râmnicu Vâlcea. Pensiunea este amplasată în zona de Nord a municipiului Râmnicu Vâlcea cu vedere la bulevard.

Booking.com

Hotel Miraj

Cazare hotel în zona Capela din Râmnicu Vâlcea, în aproprierea Palatului Episcopal (Episcopia Râmnicului).

Booking.com

Hotel Maria

Cazare Hotel Ramnicu Valcea. Hotel Maria este amplasat intr-o zona linistita din Ramnicu Valcea, si are dotarile necesare pentru o sedere placuta.

Booking.com

Pensiune Casa Albă

Cazare pensiune cu piscina in Ramnicu Valcea - curte cu gratar si foisor, parcare proprie, internet wifi, la intersectia cu DN7 / E81

Booking.com

Aveți la dispoziție hoteluri amplasate în zona centrală precum Hotel Ramada by Wyndham sau Hotel Simfonia, sau în zone precum Dealul Capela / Hotel Miraj.