Pensiunea Casa Lacului

Cazare pensiune în Malaia. Pensiune cu gradină și spatiu verde amenajat. Acces la Lacul Brădisor pentru pescuit.

Rezervați prin

Vă rugăm să specificați că sunt contactați din Vâlcea Turistică! Vă mulțumim că ne promovați! Apreciere

Dotări / Facilităţi

 • Terase (parter / etaj)
 • Gradina cu chioscuri acoperite
 • Spatiu de joaca pentru copii (avem si trambulina)
 • Foișoare (in copac - e interesant)
 • Acces la lac (pentru pescarii amatori)
 • Gratar - evident!
 • Terase in gradina cu vedere la lac. Mai simplu - si mai sigur - decat accesul direct (daca nu tineti neaparat sa pescuiti)

Pensiunea Casa Lacului – Malaia

Pensiunea Casa Lacului este amplasata foarte aproape de lacul de acumulare Bradisor. Pensiunea Casa Lacului va pune la dispozitie pentru cazare 10 camere cu bai proprii. La fiecare etaj va asteapta un living dotat cu TV, iar pentru cei activi o sala de jocuri (cu masa de ping-pong, biliard, air-hockey, fotbal de masa) intregeste oferta pensiunii.

Ne dorim sa va oferim cazare la un nivel mai bun decat al unei pensiuni montane obisnuite. Sala de primire a pensiunii Casa Lacului si restaurantul va ofera spatiu pentru servirea mesei, dans si petreceri.

Va sunt oferite spatii interioare comune largi si confortabile, la fiecare etaj, unde puteti petrece seara cu prietenii.

Gradina Pensiunii Casa Lacului va ofera terase, chioscuri si foisoare (in copac). De asemenea spatiu de joaca la discretie si o trambulina pentru copii.

Camerele au progamul TV satelit oferit de AKTA, iar in living la parter avem Digi Satelit. Internetul WiFi este prezent in mod gratuit in toata pensiunea, precum si in curte, fara parola.

Sala de jocuri va poate pune la dispozitie (informatii despre tarife pot fi aflate la bar):

 • Darts
 • Biliard
 • Air-hockey
 • Ping pong
 • Fotbal de masa

IMPORTANT: copiii nu au voie in sala de jocuri decat insotiti IN PERMANENTA de un adult.

Cat despre fumat?

„Ce sa va mai spunem noi despre placerile tutunului, si despre nenumaratele ocazii pe care le are un fumator sa traga in piept aer curat – afara, la o tigara – in timp ce ailalti dinauntru beau sprituri la caldura (sau la umbra, dupa caz). E nevoie de un organism calit pentru asa ceva, si de multa vointa.”

Se poate fuma numai pe terasa special amenajata, in aer liber. Terasa este acoperita, veti fi feriti de intemperii.

Acces la bucatarie

Avem o bucatarie curata, moderna si frumos utilata; dar dumneavoastra nu veniti in concediu ca sa gatiti. Mai bine lasati-ne pe noi. Intrebati-ne de preturi si putem stabili impreuna un meniu care sa va convina – si o sa va placa si mancarea. In plus – si cel mai important – legea nu permite accesul persoanelor straine in bucatarie.

Pentru familiile cu copii mici, care au nevoie sa incalzeasca, sa prepare etc., avem cuptor cu microunde si fierbator in sala de mese. Nici macar pentru acest caz nu se poate intra in bucatarie.

Daca doriti sa vizitati imprejurimile va putem inchiria biciclete. Pentru pescarii amatori, de-o incercare avem și undite.