Cazare Horezu

Unități de cazare în Horezu și în împrejurimi

Cazare în Horezu, o zonă a județului Vâlcea cu un peisaj aparte. Un cadru natural deosebit, aproape de Munții Căpățanii. Numeroși turiști sunt atrași de zona Horezu și de numărul mare de mănăstiri (Hurezi, Bistrita, Arnota, etc), culele de la Maldaresti – o așezare cu un farmec unic.

Pensiune MIKA

Pensiune situată la Vârful lui Roman, 19 Km de Horezu. Capacitate de cazare de 12 - 15 persoane.

Glamping Brâncoveanu

Glamping la superlativ, indiferent de anotimp, la 8 Km de Horezu! Piscină supraterană în aer liber!

Booking.com

Pensiune Casa Veche

Pensiune în Măldărești la 3 Km Horezu. Pensiune rustică care păstrează atmosfera gospodăriilor de odinioară și care oferă cazare în condiții de liniște, tradiție și natură!

Booking.com

Pensiune Evrica

Pensiune cu condiții de cazare excelente în Costești - Horezu. Pensiune cu teren de sport acoperit (în sezonul rece), restaurant, parcare privata și sală de evenimente.

Booking.com

Pensiune Criveanu

Pensiune în Horezu, curte cu spațiu verde, grătar în aer liber, loc de joacă pentru copii, cazare în 7 camere duble și un apartament.

Booking.com

Pensiune La Trovanti

Cazare pensiune în Costesti - 6 Km de Horezu. Pensiune inconjurata de livezi si padure, traseele de drumetie incep din curtea pensiunii.

Cabana La Cristian

Cabană în Horezu situată într-o zonă deosebită, pe platoul Vârful lui Roman. Acces rutier dificil iarna! Contactați cabana pentru informații suplimentare.

Booking.com

Pensiune Moara Viselor

Pensiune în Vaideeni, înconjurata de spatiu verde și liniște. Cazare în șapte camere duble cu băi proprii.

Booking.com