Hotel Cozia

Booking.com

Dotări / Facilităţi

  • TV color
  • minibar
  • telefon international
  • bai proprii cu cabina de dus
  • uscator de par
  • camere cu balcon

Hotel Cozia este situat in Calimanesti Caciulata si va ofera servicii de cazare la preturi foarte bune. Va sunt oferite servicii de cazare in Caciulata in 196 camere cu 2 locuri si 4 apartamente.

Fie ca optati pentru un concediu sau un sejur de tratament, Hotel Cozia va asteapta pregatit pentru a va asigura toate conditiile unei experiente placute.

Dotari camere

Camerele sunt dotate cu Tv color cu cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.

Dotari generale

Hotel Cozia are in dotare restaurant, bar de zi, o sala pentru activitati si conferinte cu o capacitate de 220 locuri. Din hotel aveti acces usor la baza de tratament ultramoderna a Complexului Balnear Cozia, unde piteti beneficia de tratament balnear la cele mai inalte standarde.

Hotel Cozia este unul din cele trei hoteluri aflate in Complexul Balnear Cozia, din statiunea Calimanesti-Caciulata. Statiunea Calimanesti Caciulata este considerata perla statiunilor de pe valea Oltului si este situata la poalele Carpatilor Meridionali, pe malurile raului Olt la o altitudine de 280 m.

Bazine cu apa termala

In cadrul complexului Complexul Balnear Cozia puteti beneficia de bazinele cu apa termala, acoperite si pregatite sa va primeasca pe tot parcursul anului. Indiferent de anotimp apa termala de la Calimanesti Caciulata va revigoreaza trupul si spiritul si va ajuta sa va mentineti forma fizica in bazine de inot spatioase.

Etichete
Adresa Calimanesti Caciulata, Str. Calea lui Traian, Nr. 794