Cazare Calimanesti Caciulata

Unitati de cazare in Calimanesti Caciulata si imprejurimi

Calimanesti – Caciulata este o statiune cu caracter permanent care ofera cazare pe toata anului. Obtineti rapid cazare la un “telefon” distanta.

Cazare Calimanesti Caciulata – pensiuni si hoteluri cu conditii si servicii de cazare excelente. Unitatile dispun de camere duble, triple sau apartamente, adaptate tuturor nevoilor de cazare. Aveti la dispozitie si piscine cu apa calda sau termala, printre care mentionam: piscina interioara cu apa caldă din incinta Hotelului Domnitei si piscina cu apa calda si apa sarata din incinta Hotelului Orizont Cozia.

Calimanesti Caciulata dispune de un centru SPA modern (Hotel Orizont Cozia) in care puteti beneficia de: sauna finlandeza, cromoterapie, baie turcească – hamam, “fantana de gheata” pentru revigorare corporala, dus emotional – ce imbina ploaia tropicala cu ceata rece, dar si cu masaj acvatic, cabina de masaj si sala de cromoterapie si de relaxare.

Pe langa cazare, in Calimanesti, se pot efectua tratamente balneo in unitati cu experienta in domeniu – Complex Balnear Cozia.

Aleea de cura ce leaga Calimanestiul de Caciulata constituie o atractie importanta mai ales in sezonul cald, unde la umbra padurii puteti face o plimbare relaxanta. Tot in sezonul cald un vaporas executa curse de agrement pe raul Olt.


Cazare Calimanesti Caciulata. Informatii si oferte de cazare in Calimanesti si Caciulata, tarife, contact si rezervare directa.