Cazare Călimănești Căciulata

Hoteluri și pensiuni situate în Călimănești și Căciulata. Unități de cazare și din împrejurimi.

18 unități de cazare sugerate în Călimănești Căciulata și în apropierea stațiunii.

Selecție de hoteluri, pensiuni și case, pentru o cazare reușită în Căciulata – una dintre cele mai populare stațiuni balneare din România.


Unități de cazare în Călimănești Căciulata care combină excelent dotări, facilități și servicii la cele mai bune prețuri.

Aveți posibilitatea să optați pentru cazare la hotel cu piscină interioară și centru SPA precum Hotel Orizont, sau pentru piscină cu apă termală exterioară la River Hotel sau Hotel Izvoare. Sau doar cazare la una dintre pensiunile din Călimănești Căciulata, care oferă camere cu băi private, acces la bucătărie comună și facilități de luat masa.

Închiriere ATV în Dăești pe trasee turistice prestabilite, la 9 km de Călimănești – Căciulata

De ce să alegi cazare la hotel în Călimănești Căciulata?

Cazarea la hotel în Călimănești sau Căciulata oferă anumite avantaje: recepție non stop, sistem integrat de cazare și restaurant, sau cazare și bază de tratament și alte servicii conexe – vezi Hotel Traian din Căciulata.


De ce ai putea prefera cazarea la o Pensiune în Căciulata?

În general tarifele de pensiune în Călimănești sau Căciulata sunt mai mici. O pensiune oferă, de cele mai mule ori, o curte cu spațiu verde, foișoare, zone de petrecere a timpului liber și de recreere în exterior. Pentru servirea mesei există bucătării dedicate, ceea ce presupune să vă preparați singuri alimentele. Bineînțeles, puteți să optați pentru o masă la un restaurant în stațiune.


Să aleg cazare la Casă în Călimănești?

Cazarea la casă oferă aproximativ aceleași variante de servicii ca o pensiune. În general numărul de camere pentru cazare este mai limitat, deci oferă și o intimitate mai mare.

Dacă ești interesat de atracțiile turistice din Călimănești sau Căciulata, poți afla mai mult vizitând această pagină.