Cazare Calimanesti Caciulata

Unitati de cazare in Calimanesti Caciulata si imprejurimi

Cazare Calimanesti Caciulata. Prezentarea unitatilor de cazare din Calimanesti si din Caciulata, cu imagini, dotari si date de contact proprietari. Alegeti varianta de cazare care vi se potriveste, hotel, pensiune sau casa si stabiliti contactul cu proprietarii, pentru organizarea eficienta a sejurului dumneavoastra. Obtineti informatii despre cazare si dotari.

Unitatile dispun de camere duble, triple sau apartamente, adaptate tuturor nevoilor de cazare. Aveti la dispozitie si piscine cu apa calda sau termala.

Calimanesti – Caciulata este o statiune cu caracter permanent care ofera cazare pe toata durata anului. Obtineti rapid cazare, la un “telefon” distanta.

Pe langa cazare, in Calimanesti, se pot efectua tratamente balneo in unitati cu experienta in domeniu – Complex Balnear Cozia.

Aleea de cura ce leaga Calimanestiul de Caciulata constituie o atractie importanta mai ales in sezonul cald, unde la umbra padurii puteti face o plimbare relaxanta. Tot in sezonul cald, vaporasele executa curse de agrement pe raul Olt.