Pensiunea Arxavia

Booking.com

Dotări / Facilităţi

  • camere cu bai proprii
  • internet in camera
  • internet WiFi
  • 3 camere cu terasa
  • parcare proprie
  • sala de conferinte

Pensiunea Arxavia

Ca un dar al naturii pentru calatorul obosit, stresat de griji sau plin de optimism, care „vrea sa-si incarce bateriile”, pentru a se cunoaste acest minunat colt de rai, s-a nascut pensiunea ARXAVIA***

Pensiunea Arxavia este situata pe DN 7, la jumatatea distantei dintre Ramnicu Valcea si Sibiu. Pozitionata la confluenta dintre Batranul Alutus (Olt) si Valea Uriei (Urii) in localitatea Cainenii Mari, Pensiunea Arxavia este inconjurata de muntii Lotrului si Fagaras, in superba Depresiune a Lovistei.

Pensiunea Arxavia (numele fortului de aparare austriac Arxavia, existent aici) ofera calatorilor care poposesc pe aceste meleaguri, un loc in mijlocul naturii, un loc de odihna si relaxare, un loc pentru meditatie.

Pensiunea este amplasata intr-un decor natural deosebit, unde aerul curat se combina cu mireasma naturala a lemnului de brad.

Va sunt oferite 12 locuri de cazare: 1 apartament, 4 camere (duble) cu pat matrimonial, din care 3 au terasa proprie. Camerele sunt dotate cu tv, cablu, telefon, internet in fiecare camera (prin cablu si wireless), ventilatie si baie proprie.

De asemenea pensiunea ARXAVIA va ofera parcare in incinta, receptie, sala de conferinte (cu o capacitate de 12 locuri, echipata cu calculator, imprimanta, fax, scaner, TV, video, ventilatie).

Sala de mese va asteapta intr-un salon modern amenajat cu o capacitate de 20 locuri in care puteti servi gustoase preparate romanesti si la comanda, internationale, in conditii ireprosabile, intr-o atmosfera intima. Organizam mese festive, mese de afaceri, conferinte, sedinte, cocktail-uri.

RELAXARE

In incinta unitatii, in mijlocul padurii de brad din jurul pensiunii ARXAVIA, pe malul raului URIA si al superbului OLT se pot practica: pescuit,  inot, si bai de soare, drumetii, culesul forilor salbatice, al fragilor, murelor si ciupercilor.

Relaxare de neuitat!

Adresa Câinenii Mici