Pensiunea Eden

Pensiune situată în Băile Olănești ce pune la dispoziție curte cu foișor, loc pentru grătar și loc de joacă pentru copii.

Rezervați prin

Pensiunea Eden – Baile Olanesti

Sus pe munte, aproape de centru, natura a creat un mic colţisor de rai în staţiunea Băile Olăneşti. Priveliştea, aerul curat, dar şi izvoarele de apă minerală şi termală din vecinătate au transformat pensiunea Eden în locul ideal pentru o evadare în natură.

Întreaga zi pensiunea Eden este răsfăţată de razele blânde ale soarelui. Înconjuraţi de natură, veţi fi alintaţi de răcoarea aerului curat de munte. Pensiunea Eden este destinaţia ideală pentru toţi cei care doresc să îşi petreacă câteva zile la munte, fie la drumeţii, fie la un grătar, sau la tratament balnear într-un mediu nepoluat, de vis, la Băile Olăneşti.

Camerele curate, clafisicate cu 3 stele, amenajate modern dispun de toate dotările pentru a vă asigura confortul şi condiţiile necesare unui sejur de neuitat.

Cele 25 de locuri de cazare sunt dispuse astfel:

  • 8 camere duble cu pat matrimonial
  • 3 apartamente cu două camere, cu pat matrimonial şi canapea extensibilă

Toate camerele dispun de televizor color LCD cu telecomandă, cablu tv digital, apă caldă non-stop, încălzire centrală.

Curtea interioară ofera un spaţiu de agrement din care nu lipsesc foişorul, grătarul şi terenul de joacă pentru copii. În zilele toride de vară vă puteţi răcori la piscina disponibilă (contra cost) în aproprierea pensiunii. La cererea turiştilor se pot organiza drumeţii montane, focuri de tabară, precum şi servicii de ghid turistic.

In orice anotimp sunteţi bineveniţi colţisorul nostru de rai din staţiunea Băile Olăneşti.