• Starea Vremii
Restaurant Casa Valceana
 

Restaurant Casa Valceana

Restaurant Casa Valceana – Ramnicu Valcea, o imbinare subtila de stil si rafinament, lumina si culoare. Restaurantul Casa Valceana va pune la dispozitie un meniu culinar bogat intr-un decor perfect adaptat etichetei intalnirilor zilnice, private sau de afaceri, precum si evenimentelor corporate sau ocaziilor speciale. Cu o capacitate de 150 de locuri in restaurant, 70 de locuri in crama si 50 de locuri pe terasa, Restaurantul Casa Valceana din Ramnicu Valcea va sta la dispozitie pentru orice eveniment doriti sa organizati.

Restaurat in totalitate in vara anului 2007 de catre Nobila Art, si deschis la inceputul anului 2008, Restaurantul Casa Valceana vine in intampinarea clientilor cu un meniu vast ce cuprinde preparate si bauturi deosebite, cu specific national sau international, cu preparate unice specifice judetului nostru.

Avand o vechime a constructiei de aproape 100 de ani, Restaurantul Casa Valceana a fost restaurat de catre Nobila Art, atat in interior cat si in exterior, pastrand  astfel  toate  decoratiunile specifice secolului al XIX-lea.

Va asteptam la Restaurantul Casa Valceana pentru a descoperi ceva nou, ceva rafinat, servire de 4 stele, intr-o ambianta de restaurant clasic.

Restaurantul Casa Valceana este compartimentat in sase saloane luminoase si decorate cu mult bun gust. Cele sase saloane pot garanta intimitatea clientilor. Ne adresam celor care doresc sa ia masa in intimitatea unui salon, celor care doresc o petrecere cu un numar mai mic sau mai mare de persoane.

La Restaurant Casa Romaneasca din Ramnicu Valcea se pot organiza nunti si botezuri de pana la 140 persoane, evenimente de exceptie, datorita cadrului deosebit, servirii ireprosabile si a preparatelor proaspete si gustoase.

Distribuie
  Top
Top