• Localizare GPS
    • Starea Vremii
TISA SPA RESORT
TISA SPA RESORT
TISA SPA RESORT
TISA SPA RESORT
 

TISA SPA RESORT

Localizare GPS

TISA SPA RESORT – Băile Olănești

TISA Spa Resort este un centru complet de agrement format din 5 zone:

AQUA Park – aceasta zona include 1 piscina de agrement cu multiple atractii (tunuri de apa, fotolii cu hidromasaj, fantana de apa, lazy river), 1 piscina pentru inot, 3 piscine de copii (30, 60 si 90 cm), 1 tobogan tubular, 1 tobogan slider cu 3 culoare, spatiu de joaca pentru copii.

Thermarium – aceasta zona include multiple elemente termale precum: baie turceasca, aromasauna, sauna finlandeza, sauna cu infrarosu, salina, hammam, alee Kneipp, dusuri emotionale, fantana de gheata, thepidarium, zona de relaxare cu paturi termale. Aromasauna si sauna finlandeza functioneaza alternativ, restul elementelor termale fiind disponibile zilnic.

Herbal Spa – include 8 cabinete destinate terapiilor corporale si cosmetice (masaje, impachetari, tratamente diverse, bai namol/speciale), un meniu de inspiratie romaneasca si internationala cu peste 20 de tipuri de terapii precum: Pasarea Maiastra, Tinerete fara Batranete, Coloana Infinitului, Hammam Casablanca, Tratament Facial Ana Aslan, masaje terapeutice si multe altele.

Fitness – zona dotata cu aparatura Technogym, care beneficiaza de o priveliste panoramica asupra statiunii. Sala de fitness pune la dispozitia clientilor tot ce au nevoie pentru un antrenament complet.

Bistro si baruri – iti poti reincarca bateriile cu mancare si bautura la Bistro-ul de la parter, cat si la barurile din cadrul centrului.

Tarife actualizate si informatii suplimentare:
www.sparesort.tisa.ro


0754 888 091
  Top Atracţii
Piscina Wet Republic
Piscina Wet Republic