• Localizare GPS
    • Starea Vremii
Centrul de calarie Cuib Linistit
 

Centrul de calarie Cuib Linistit

Centrul de calarie Cuib Linistit

Centrul de calarie Cuib Linistit este situat la 40 km de Ramnicu Valcea si la doar 7 km de Horezu, in comuna Tomsani. Puteti face calarie de agrement la Tomsani (7km de Horezu), puteti beneficia de cursuri de calarie, calarie ponei pentru copii sau inchirierea de cai si ponei pentru evenimente.

Cuib Linistit oferă atat lectii de calarie private cat și de grup pentru toate varstele de la 6 ani in sus, concepute pentru a ajuta la intelegerea aspectelor legate de calarie si echitatie. De asemenea Cuib Linistit va pune la dispozitie cai pentru calarie, pentru ca pasiunea pentru cai si calarie sa poata imbraca o forma practica.

Fie că doriți o plimbare de plăcere, sau pentru a imbunatatii abilitățile dumneavoastră de echitatie, va oferim instruire si pregatire specializată, pe care o putem adapta la nevoile si obiectivele bunmeavoastra.

La Cuib Linistit veți găsi cai bine pregătiți, cai de scoală cu o buna stare de echilibru, care se vor potrivi perfect cu activitatea dumneavoastra de incepator. Pentru a putea oferi programe dedicate de antrenament, cursurile de calarie se pot face doar cu o programare prealabila.

Program echitatie pentru incepatori

Prima ta lectie te va invata principiile de bază ale echitatiei, inclusiv modul de a conduce calul, cum se manevreaza in mod corect fraiele, pornirea si oprirea, incalecarea si descalecarea in conditii de siguranta.

Cursuri de calarie Tomsani (7km Horezu) - Valcea

Cursuri de calarie Tomsani (7km Horezu) – Valcea

Echitatie pentru cei cu cunostinte intermediare

Pentru calaretii care au o anumita experienta, care doresc sa-si imbunatateasca tehnica, oferim lectii individuale sau de grup. Aceasta este o modalitate foarte bună de a reveni la echitatie după o pauza, moment in care va puteti redescoperi abilitatile anterioare.

Calarie si lectii de calarie pentru copii si prichindei

Copii de 6 – 15 ani pot învăța principiile de bază ale calariei si modul in care pot controla un ponei atat din sa cat si de la sol. Cei doi (copilul si poneiul) vor fi condusi de catre antrenor, pana cand copilul se simte suficient de sigur pentru a merge cu poneiul pe cont propriu. Scopul pentru copilul dumneavoastra este sa invete tehnicile de calarie si conducere ale unui cal, prin joc si prin dezvoltarea încrederii de sine si fata de cai.

Calarie Tomsani (7km Horezu)

Calarie Tomsani (7km Horezu)

Cateva fapte stiintifice

– Studiile clinice au dovedit ca apropierea de un cal duce la modificarea tiparului undelor cerebrale, caii au un efect de calmare, care ii ajuta pe oameni sa nu mai ramana fixati in trecut sau in anumite evenimente negative pentru ei, oferindu-le o experienta pozitiva.

– Masuratorile radiestezice efectuate inainte si dupa sedintele de calarie de jumatate de ora au aratat ca, in timp ce un cal pierde aproximativ 10 puncte energetice in timpul unei sedinte, calaretul castiga aproximativ 120.

Ce este terapia prin calarie ? Terapia ecvestra aduce numeroase beneficii, atat la nivel emotional, cat si la nivel fizic. Ea se bazeaza pe incredere, dezvoltarea de abilitati si cunoastere. In plus, o tinuta eleganta si o dezvoltare armonioasa sunt doua dintre efectele sale benefice.

Tarife

Lectii pentru incepatori

  • Sedinta de 60 de minute – 70 Lei
  • Abonament 10 sedinte – 500 Lei

Plimbare in padure

  • Traseu de 3 ore – 120 Lei

Calarie ponei

  • Sedinta de 5 de minute – 7 Lei

www.cuiblinistit.ro0723 649 754

Distribuie
  Top CazareAtracţii
Muzeul Memorial Nicolae Balcescu
Muzeul Memorial Nicolae Balcescu
Călimăneşti Căciulata
Călimăneşti Căciulata
Top