• Localizare GPS
    • Starea Vremii
Deep Forest Fest
 

Deep Forest Fest

Primul festival de muzică electronică din regiunea Oltenia va avea loc la Râmnicu Vâlcea între 28-30 iunie 2019

Deep Forest Fest își începe povestea anul acesta pe platoul Fețeni, de peste 40.000 de metri pătrați, la doar 3 km de Râmnicu Vâlcea unde timp de 3 zile vor fi prezenți DJ-i internaționali și naționali. OXIA, STEFAN BINIAK, DIRTY NANO, ADRIAN EFTIMIE, OPTICK, ROSARIO INTERNULLO, MANUEL RIVA, ANDRE RIZO, SLLASH&DOPPE, AFGO, DAVE ANDRES sunt doar câteva din numele care vor fi prezente pe scena festivalului.

Autocare cu DJ-i locali vor fi puse la dispoziția participanților pentru transport din centrul orașului până la locația festivalului unde îi va aștepta o atmosferă electrizantă, proiecții de lasere și o priveliște unică asupra orașului.

Pentru o experiență completă organizatorii pun la dispoziția festivalierilor și loc de campare cu dușuri și toalete cu apă curentă fără nici un extra cost.

Evenimentul se dorește a fi unul pe placul celor mai exigente gusturi, de aceea zona de food va conține peste 14 food truck-uri dar în același timp se dorește a fi și un eveniment accesibil tuturor categoriilor de vârstă de aceea costul unui bilet pe întreaga durată a festivalului o să fie 119 RON. Costul biletelor la zona VIP va fi 299 RON.

Viitoarele detalii vor fi anunțate pe
www.DeepForestFest.com

Distribuie
  Top
Top