• Starea Vremii

Pensiunea Voinesita

Pensiunea Voinesita este amplasata intr-un decor de vis, intr-un mic colt de rai autentic romanesc, si isi deschide primitor portile celor care doresc sa petreaca vacanta sau weekend-ul in natura.

Aflata la vedere, pe malul drept al raului Voinesita, la poalele muntelui Lotru, inconjurata de paduri dese de brad, molid si fag, Pensiunea Voinesita completeaza mirificul peisaj al naturii prin eleganta si aspectul rustic.

Reprezinta locul perfect pentru relaxare si pentru a scapa de stresul si grijile stilului modern de viata ale mediului urban. Climatul tonic, bogat in radiatii ultraviolete si cu ionizarea accentuata a atmosferei, aerul puternic ozonat (grad poluare 0), cat si parfumul natural de brad sunt doar citeva din darurile naturale pe care aceasta zona le ofera cu generozitate oaspetilor nostri.

Pensiunea Voinesita reprezinta cu adevarat excelenta in rafinamentul amenajarilor interioare dar si al dotarilor la standarde europene, care au ca scop confortul si satisfactia tuturor oaspetilor, toate acestea la preturi fara concurenta pe piata de profil din Romania.

Pensiunea Voinesita ofera un numar de 6 camere, personalizate, fiecare din ele fiind dotata cu o camera de baie in acelasi stil si tenta de culoare, plus un balcon elegant ce ofera, indiferent de pozitionare, o priveliste deosebita a mediului inconjurator.

Camerele sunt realizate dupa standarde europene, atit din punct de vedere al spatiului alocat cit si din punctul de vedere al dotarilor interioare (mobilier elegant si practic, televizor, fotoliu masiv extensibil, calorifere electrice si multe alte accesorii necesare).

Galerie foto Pensiunea Voinesita

Pensiunea Voinesita prefera contactul telefonic.

Tel: 0250 754 336

Tel: 0765 219 422

Pensiunea Voinesita pe hartă

Recomandare

Transalpina

Transalpina Valcea Din vremuri stravechi Valcea a fost rascrucea. Locul unde drumurile se intalnesc, obiceiurile se contopesc si oamenii se regasesc. De aici nu putea sa lipseasca drumul romanesc aflat cel mai aproape de innaltul cerului, Transalpina. Atingand altitudinea maxima […]

Mai mult
Transalpina
Recomandare

Ski Resort Transalpina

Partia Vidra – Schi Voineasa. Ski Resort Transalpina Partia de schi se afla pe domeniu schiabil Voineasa, in nord-vestul judetului Valcea. Distanta de la Voineasa pana la Ski Resort Transalpina este de aproximativ 34 Km. Program de functionare Ski Resort […]

Mai mult
Ski Resort Transalpina
  Top