• Localizare GPS
    • Starea Vremii
Motel Parking Lotrisor
Motel Parking Lotrisor
Motel Parking Lotrisor
Motel Parking Lotrisor

Motel Parking Lotrisor

Cazare Motel Valea Oltului Cazare Motel Valea Oltului

Calimanesti DN7/ E81

Motel Parking Lotrisor

Motel Parking Lotrisor se află în imediata apropiere a raului Olt, şi la doar la 9km de Călimăneşti-Căciulata şi reprezintă o destinaţie perfectă pentru cei aflaţi in tranzit pe Valea Oltului. Situat pe malul raului Olt, Motel Parking Lotrisor devine locaţia ideală pentru cei pasionaţi de pescuit.

Cele 10 camere ale motelului sunt prevazute cu TV satelit, grup sanitar cu dus si apa calda curenta.

Motel Parking Lotrisor, isi doreste sa castige un segment important de clienti, prin servicii de cazare la un pret foarte bun, cât şi prin serviciile din cadrul restaurantului, in care puteţi servi preparate din bucătăria românească şi internaţională. Terasa restaurantului este acoperită şi are vedere raul Olt.

De asemenea, în cadrul locaţiei noastre, dispuneţi de restaurant cu terasă inchisa, spatii de recreere: biliard, slot machines, bingo, darts, tenis de masa, centru SPA: dusuri pentru igiena corporala, masaj, sauna, baie turceasca si va putem la dispozitie si masina de spalat rufe. De retinut ca dispunem de spatiu generos pentru Parking si servicii auto: Spalatorie auto, Vulcanizare si Tactari Auto: 0756 337 476.

Restaurant Parking Lotrisor

Restaurantul cu specific traditional romanesc, va ofera un spatiu cu o capacitate de 80 locuri si o terasa inchisa cu o capacitate de 100 locuri.
Se pot organiza petreceri tematice sau de week-end, nunti, aniversari, evenimente corporate sau speciale.

Dotări / Facilităţi

  • camere cu bai proprii
  • TV satelit
  • baie cu dus
  • apa calda curenta
  • parcare proprie foarte spatioasa
  • restaurant in cadrul parking-ului

Galerie foto Motel Parking Lotrisor

Motel Parking Lotrisor prefera contactul telefonic.

Tel: 0757 665 243

Motel Parking Lotrisor pe hartă GPS: 45.304449,24.286033

Recomandare

Plimbare vaporaş Căciulata

Vă recomandăm o sesiune de plimbare cu vaporaşul pe râul Olt, pentru a admira frumusetea locului si de la firul apei. Îmbarcarea se face de pe faleza din Căciulata, în apropierea Izvorului 1.

Mai mult
Plimbare vaporaş pe râul Olt la Căciulata
Recomandare

Aqua Park Călimăneşti Căciulata

Parcul acvatic Călimăneşti Căciulata vă aşteaptă cu bazine cu apa termală. Parcul acvatic dispune de piscine cu apa termala in aer liber si piscine acoperite disponibile pe tot parcursul anului.

Mai mult
Aqua Park Calimanesti Caciulata
  Top