• Starea Vremii

Cazare Vâlcea

Cazare în Vâlcea în cele mai îndrăgite zone din judeţ.

Cazare judetul Valcea pe Valea Oltului sau Valea Lotrului, în zona montană sau de deal. Vă aşteaptă cu drag hoteluri şi pensiuni clasificate, dotate cu tot ce este necesar pentru a avea un sejur plăcut, în timp ce natura vă pune la dispoziţie frumoase zone pentru relaxare lângă cursuri de apă sau lacuri, şi trasee turistice pe care veţi putea colinda în voie.

Cazare Vâlcea

Ramnicu Valcea

Aveti la dispozitie multiple posibilitati de cazare in Ramnicu Valcea, in hoteluri amplasate in zona centrala precum luxosul hotel boutique Hotel Simfonia sau Hotel Castel, sau in zone mai linistite precum Dealul Capela - Hotel Miraj si Hotel Panoramic (recomandat pentru confort la tarife mici) si Zona Nord (unde va recomandam Vila Boierului - fosta vila rezidentiala Ceausescu). Indiferent care este scopul vizitei dumneavoastra la Ramnicu Valcea, de afaceri sau in scop turistic, va dorim un sejur placut in aceasta zona pitoreasca.

Staţiunea Calimanesti - Caciulata

Calimanesti Caciulata este una dintre cele mai frumoase zone turistice din tara, situata la iesirea Oltului din Carpatii Meridionali, la 18 km de Ramnicu Valcea, la 81 km de Sibiu si la 198 km de Bucuresti. Calimanesti Caciulata este o statiune balneoclimaterica care a fost atestata documentar in 1386 si este renumita pe plan international (la recomandarea doctorului Carol Davila, Napoleon al treilea se trata cu apa minerala adusa de la izvoarele de aici). Statiunea dispune de un Aqua Park cu piscine cu ape termale, care recomanda statiunea pentru toata perioada anului. Informatii cazare Calimanesti.

Staţiunea Băile Olăneşti

Băile Olăneşti este o statiune balneoclimaterica aflata la 18 km de Ramnicu Valcea, la 475 m altitudine, in nord-estul Olteniei, la poalele Muntilor Capatanii, de o parte si de alta a paraului Olanesti. Localitatea mai este supranumita si "Izvoarele de aur", datorita izvoarelor cu ape minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate, hipotone sau izotone. Vechimea orasului se identifica cu data descoperii izvoarelor. Apele minerale de la Olanesti sunt menţionate prima data într-un hrisov din 1760 si sunt numite ape tamaduitoare, acestea aflandu-se pe mosia clucerului Toma Olanescu care construieste aici primele camere de bai. De aici si numele de Baile Olanesti. Informatii cazare Băile Olăneşti

Staţiunea Băile Govora

Băile Govora situata este de asemenea o statiune balneoclimaterica si se afla la 20 km sud-vest de Ramnicu Valcea. Băile Govora este statiune balneoclimaterica permanenta care ofera tratament balnear pe tot parcursul anului. In statiunea Băile Govora turistii pot beneficia de cura de tratament balnear, pentru afectiuni respiratorii, reumatice sau digestive dar si de relaxare, aceasta statiune fiind o alegere excelenta pentru toate varstele. Hotelul Palace din Băile Govora gazduieste un Centru SPA si de tratament balnear. Informatii cazare Băile Govora

  Top