• Starea Vremii
Activitati in Baile Olanesti
 

Activitati in Baile Olanesti

Excursii motorizate

Excursii de agrement cu Bugy sau Range Rover. Trasee propuse: Parcul National Buila Vanturarita, Rezervatia Radita, Masivul Capatanii, si multe alte trasee.
Schituri: Iezer, Pahomie, Patrunsa, Bradu.

Paintball

Paintball, echipament si teren amenajat special pentru aceasta activitate. 10 pusti in dotare, tarif 50 Lei incarcatorul de 250 bile. Puteti incheia partida la un foc de tabara cu gratar si bere.

Cabana in Muntii Capatanii

Pentru cei dornici de relaxare se ofera posibilitatea de a petrece cateva zile la o cabana situata in Masivul Capatanii, la cota 1800. O zona mirifica lipsita de plouare, totul rustic. Tarif 20 Lei/ persoana/ noapte. Se poate asigura si transportul pentru cei dornici.

Escalada, catarare, speologie

Turistii sint insotiti in zonele unde se poate practica aceste sporturi, in apropiere de statiune, de persoane calificate, menbri salvamont cu echipament specific. Se pot preda lectii de initiere si se asigura asistenta tehnica. Exista numeroase trasee atat pentru incepatori cat si pentru avansati. Tariful se discuta in functie de preferintele amatorilor. O experienta unica pentru fiecare.

Inchirieri ATV

Pensiunea are in dotare 2 atv cu ghid, care va poate insoti pe numeroarele trasee din zona, trasee potrivite pentru incepatori cat si pentru avansati. Puteti vizita zone de neuitat, experimentand si putina adrenalina. Tarif 70 lei/ ora cu benzina si ghid inclus.

Detalii: 0721 371 346, 0748 905 706

Distribuie
  Top
Top